heritage-grid.jpg

För 15 år sedan existerade inte fasadvepor i Skandinavien. 1997 satte vi upp den första fasadvepan någonsin i Stockholm och vi vill påstå att vi har längst erfarenhet i Sverige. 

Idag arbetar vi med butikskedjor eller fastighetsägare som söker en leverantör som hanterar alla trycksaker samt utför monteringstjänster och ordnar eventuella tillstånd.

Som oberoende partner handplockar vi rätt producent för varje trycksak för att nå en snabb och trygg leverans.

Andra kunder behöver hjälp med annonsytor på attraktiva fasader runtom landet eller en egen vepa utanför sitt kontorfönster.

Tillsammans med Statens Fastighetsverk och kommunala fastighetsbolag arbetar vi med att förtydliga kommunikation i samband med renovering av kulturhistoriska byggnader och större ombyggnadsprojekt.

Vi har teknisk erfarenhet i att planera och genomföra utmanande projekt i alla format, ett prisbelönt uppdrag var för Röda korset som inkluderade en 3.500 kvm vepa på Åhléns City. 

Oavsett om vi lanserar en fasadkampanj åt en internationell annonsör på våra city-ytor eller hanterar in-store material till hundratals butiker, skyltar om 50 besiktningsstationer eller sponsrar Stiftelsen Min Stora Dag, så är kvalitet och service alltid våra signum.

Inom vårt breda nätverk, är ingen kund för stor eller för liten. 

 

Flagship Address

Humlegårdsgatan 1

Box 5869 Stockholm
+46 8 55 60 00 00

info@firstsight.se

Måndag - Fredag 9am - 7pm
Lördag - Söndag 10:30am - 9pm